Ahogy azt már megszokhattuk a sorozat idei része, a Call of Duty: Ghosts is két gyűjtői kiadásban fog megjelenni. Az olcsóbbik, és ezzel arányosan kevésbé jól felszerelt verzió a Hardened Edition, amiben egy fémdobozt, egy csuklószíjat, a korábban már megszellőztetett Free Fall multiplayer térképet, felvarrót, egyedi hátteret, névtáblát, digitális változatban a játék zenéjét, valamint a négy letölthető tartalmat magába foglaló Season Passt találjuk.

Call of Duty Ghosts - kamera a gyűjtői változathoz

Ezzel szemben a Prestige Edition a nevének megfelelően egészen tiszteletet parancsoló csomag lett. Ez tartalmaz mindent, ami a Hardened Editionhöz is jár, a nagy extra pedig idén egy Full HD felbontásra képes, úgynevezett taktikai kamera -- az Activision a sorozat korábbi részeihez éjjellátó szemüveget és távirányítású kocsit is adott már, így ez sem lóg ki a sorból.

Call of Duty Ghosts - kamera a gyűjtői változathoz

A kiadó egyébként még nem erősítette meg a Call of Duty: Ghosts gyűjtői kiadásait, de minden, ami ma kiszivárgott, nagyon hitelesnek tűnik, s nyugodtan lehet tényként kezelni az információkat; igazából már csak egy-egy árcédulára vagyunk kíváncsiak.

Friss: a Prestige Edition 200 dollár lesz, a Hardened Edition pedig 120 dollár.

Call of Duty: Ghosts -- Megjelenés: 2013. november 5. -- Gépigény: nem ismert