Ezen a héten sem maradtok nyereményjáték nélkül: a Magnew Kft és az Activision jóvoltából ezúttal is egy öt teljes napon át tartó nyereményjátékot indítunk el, melyben március 3-tól március 7-ig zsákolhattok be egyet a 6 Xbox 360-as Call of Duty: Ghosts DLC egyikéből! Hogy jön ki öt napra hat nyeremény? Úgy, hogy pénteken, azaz a játék utolsó napján duplázunk. Mik a teendők?

facebook-call-of-duty-ghosts-dlc-nyeremenyjatek.jpg

A TEENDŐK

Ezúttal is igyekeztünk a lehető legegyszerűbb feltételeket szabni: nincs más teendőd, mint minden nap eljönni ide, ebbe a hírbe, amit minden nap frissítünk az az aktuális nyereménnyel. Így jelentkezhetsz:

1. Hagyj egy hozzászólást ezen hír alatt, minimum 5 mondatban írva le, hogy miért szeretnéd a tárgynapi DLC-t! Erre minden nap éjfélig van lehetőséged (az ez előtt vagy ez után érkező jelentkezéseket sajnos nem áll módunkban elfogadni).

2. Szundíts egyet, gyere vissza másnap, és nézd meg a privát üzeneteid: ha neked kedvezett a szerencse, a játék kódja ott lesz az üzeneteid között.

FIGYELEM: MINDEN EGYES DLC KIZÁRÓLAG AZ XBOX 360-AS VÁLTOZATHOZ JÓ: A GHOSTS TÖBBI VÁLTOZATÁVAL A KIEGÉSZÍTŐK NEM KOMPATIBILISEK!

Sok sikert, jó játékot!

MÁRCIUS 7 (X360)

A nyereményjáték utolsó napján emeljük a tétet: a korábban kisorsolt letölthető tartalmakból még maradt pár példány, így azokat is bedobtuk a kalapba a többi mellé, így most minden eddiginél több DLC-t van esélyetek megnyerni! Emiatt kicsit változik a jelentkezés is: a hozzászólásodban jelöld meg azt, hogy melyik DLC-re vágysz!

coddlc.jpg