Tegnap arra voltunk kíváncsiak, hogy nektek, a PC Guru Online olvasóinak hogyan tetszik a sajtó által magasztalt Call of Duty: Infinite Warfare – természetesen a játékkal kapcsolatban továbbra is epekedve várjuk véleményeteket. Viszont nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Raven Software-nek hála újra kiadásra került az egyik, ha nem A legjobb Call of Duty-epizód is, a Modern Warfare, immár remasterelt változatban.

Ám ez esetben nem csak arról van szó, hogy belepakoltak pár új effektet, meg nagyobb textúrákat helyeztek el a játékban. A Raven szinte az alapjaitól építette újra a klasszikus Call of Duty 4-et, kiegészítve annak pályáit némely esetben új területekkel, máskor új objektumokkal. Sőt, még a játék néhány korábbi hibáját is orvosolták. Az egyszemélyes kampány mellett természetesen a multiplayerbe is új életet leheltek a Raven szakijai. Ugyan a startkor csak 10 pályát kaptunk, év végéig megérkezik a maradék 6 térkép is, természetesen ezek szintén felújított változatban, mi több, ingyen.

Szóval visszatérve a címben feltett kérdéshez: nektek hogy tetszik a Call of Duty: Modern Warfare Remastered? Így kell kinézni egy felújított változatnak, vagy ez is csak egy pénzlehúzásra játszó parasztvakítás?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!