A lengyel Red Dot Games az ismeretlenség homályából robbant be a Car Mechanic Simulator 2015-tel – igaz, volt egy 2014-es felvonás is, de azt nem kapta fel az internet népe. A jelenlegi iteráció azonban úgy járt, mint a Farming Simulator: mindenki ezzel akar játszani (mi is, lásd alant, ráadásul JohnBart kollégának is bejött a cucc, ahogy azt a júniusi számunkban olvashatjátok).

Derék lengyel barátaink persze jó érzékkel meglovagolják a hirtelen támadt hullámokat, hiszen már május elején kiadtak egy szívünknek kedves, ingyenes DLC-t Youngtimer címmel, benne egy vadkelet-európai csodával, a „Kispolszkival”. Ezt követte a hónap közepén a Visual Tuning DLC, mely 200 látványelemet tartalmaz, hogy felpimpelhessük a kezünk alá került verdákat.

Most pedig befutott a harmadik csomag, a Trader Pack, melyben három, a közösség által kiválasztott gépet tol be műhelyünkbe, ezek a Delray Custom, a Sakura GT20 és a Salem Spectre Fastback – a licencproblémák miatt persze a nevek nem csengenek ismerősen, de az autómániások úgyis hamar felismerik majd a szóban forgó, az alábbi képen látható járműveket.

Car Mechanic Simulator 2015 - Trader Pack DLC

A három géphez persze új bütykölni valók is járnak, nevezetesen egy kétkarburátoros V8-as és egy háromkarburátoros soros, hathengeres motor – igazi csemegék! Sőt, finom árukapcsolásként azoknak, akik megvásárolták az említett Visual Tuning csomagot, mindegyik új vashoz kapnak egy-egy tuningkitet, szóval semmi nem akadályozhat meg benneteket, hogy csodát műveljetek azzal a Toyo... izé, Sakurával. A Trader Pack július 10-ig 25% kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen, 2,99 euróért.

Aki pedig nem lenne képben a játékkal, annak íme a fent pedzegetett anyag, az Ezzel játszunk... videónk, főszerepben a Car Mechanic Simulator 2015 és két botcsinálta szerelő.