• Carmageddon: Max Damage bejelentés
  • Xbox One, PS4
  • Megjelenés: az év közepe
  • 30 kocsi, 10 helyszín, 90 PowerUp
  • Singleplayer és multiplayer
  • Action Replay, ha vissza akarod nézni a látványosabb pillanatokat
  • A Carmageddon: Max Damage PC-re is el fog jutni
  • Akinek már megvan a Reincarnationt, az ingyen megkapja a Max Damage-t

A Carmageddon: Reincarnation meglehetősen kellemetlen szájízt hagyott maga után (tesztünket itt olvashatjátok), a Stainless Games azonban nem adja fel, és most bejelentették a legújabb játékukat, ami természetesen a Carmageddon széria következő része.

Jön a Carmageddon: Max Damage, ami akár a Reincarnation soha el nem készül, de beígért konzolos átiratának is tekinthető.

Az "új" program PS4 és Xbox One konzolra hozza el a járműves mészárlást, mégpedig nagyobb pusztítással -- legalábbis ezt igérték a fejlesztők. Jason Garber, a Stainless Gamestől azt mondta, hogy minden eddiginél több autó (összesen 30), környezet (10 nagy és nyitott terület) és trancsírozásra érett gyalogos vár minket Bleak City utcáin, ahol egyedül vagy online is zúzhatunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A kampány hat különböző játékmóddal vár, míg a multiplayer terén négy meccstípusban próbálhatjuk ki magunkat -- az egyszerű verseny és roncsderbi mellett a gyalogosok kilapítása és fogócska (Fox ‘n’ Hounds) is a szórakozási módok közé tartozik, a leglátványosabb pillanatokat pedig az Action Replay segítségével élhetjük át újra, lassításokkal és olyan kameraállásokkal, ahogy azt szeretnénk.

Mindezen kívül 90 PowerUp, részletes törésrendszer, futam közbeni, azonnali javítás és persze literszámban mért vér is van a Carmageddon: Max Damage-ben. Vajon most sikerül javítani a Reincarnation hibáit? Nyáron kiderül, bár ennél pontosabb megjelenési dátumot még nem kaptunk.

A Carmageddon: Max Damage valamikor PC-re is meg fog jelenni (hogy mikor, az még rejtély), a Stainless Games pedig azt ígérte, hogy amikor ez megtörténik, a Carmageddon: Reincarnation tulajdonosai ingyen megkapják a játékot.