A Konami bejelentette, hogy az európai játékosok nem egy, hanem rögtön két gyűjtői kiadást is bezsebelhetnek a februárban megjelenő Castlevania: Lords of Shadow 2-ből. A kettő közül a komolyabbik a Dracula's Tomb Premium Edition, ami egy koporsó alakú dobozban érkezik, s benne exkluzív fémdobozban találjuk magát a játékot, illetve kapunk négy, Neil Googe (Judge Dredd, Wildcats) által tervezett minifigurát és egy A4-es méretű művészi albumot. Aki ezt szeretné megvenni, annak sietnie kell, ugyanis csak 30 ezer példány készült, s kizárólag a GAME kínálatában lehet megvásárolni 100 font ellenében Xbox 360-ra vagy PS3-ra.

castlevania-lords-of-shadow-2-draculas-tomb-premium-edition.jpg

Ennél visszafogottabb, ám még ismeretlen árcédulájú a fémdobozos kivitel, amire a játék központi figuráját gravírozták. Akik ezt rendelik elő, azok a választott bolttól függően a Premium Dracula, a Dark Dracula vagy a Relic Rune bővítményt is megkapják -- előbbi kettő egy-egy alternatív ruhát takar, míg az utóbbi hasznos rúnákat ad a kezünkbe, hogy könnyebb legyen a dolgunk. 

castlevania-lords-of-shadow-2-steelbook-edition.jpg

Érkezett még továbbá egy új trailer Dracula bosszúja címmel, új képekkel frissült a galéria, valamint oldalt megtekinthetitek a végleges dobozképet is.