Mint ismeretes, Cliff „CliffyB” Bleszinski az Epictől való 2012-es távozása után visszavonult, kihátrált a játékiparból, és csak most, a LawBreakers című free-to-play FPS miatt tért vissza, egy új csapat, a Boss Key Productions élén. De miért is „nyugdíjazta” magát két évre? Nos, erről a Destructoidnak mondott pár szót:

„Részben az elcsigázott játékosok, részben azért, mert olyan tehetséges emberekkel dolgoztam, akik szintén elcsigázottak voltak. Az Epicnél eltöltött időm vége felé akárkinek dobtam be a legjobb ötleteimet, mind azt mondták: nem veszem meg. Nem akarok senkivel szemétkedni, de az emberek kezdenek elfáradni ebben az iparban.”

De most visszatért, és hogy ezt mindenki számára világossá tegye, nemrégiben a következőt tweetelte:

Szabadfordításban: „kedves játékipar, visszatértem, és jött velem egy hadseregnyi, keménykötésű szarházi is. Szeretettel: Clifford.”

Nos, ez elég egyértelművé teszi a dolgot, az fix. Már csak az a kérdés, hogy a nagy visszatérés eredménye, a LawBreakers milyen lesz. Apropó, erről CliffyB a PAX Prime-on elárulta, hogy ha találnak egy megfelelő partnert, akkor akár konzolokra is megcsinálhatják.

cliffy-b.jpg