• CS: GO: itt a Prime Matchmaking program
  • A hitelesített fiókok elsőbbségi matchmakinget élvezhetnek
  • A hitelesítéshez egy mobiltelefonszám vagy Mobile Authenticator használata kell
  • Egy számhoz csak egy fiók tartozhat, így a kitiltásoknak nagyobb súlya van

A Valve a Counter-Strike: Global Offensive legújabb frissítésével egy új programot indított útjára, ami elsőbbségi matchmakinggel fogja bővíti a programot, de csak azoknak, akik egy érvényes telefonszámot rendelnek a fiókjukhoz.

Az egyelőre erősen kísérleti jellegű Prime Matchmaking nevezetű program lényege, hogy aki egy érvényes mobiltelefonszámot (vezetékes és a VoIP szám sem játszik) rendel a fiókjához, az jogosult a Prime Matchmakingben való részvételre, és amint elég sokan tesznek így, egy elsőbbségi matchmaking indult, amiben a regisztrált játékosok egymást lövöldözhetik.

Mindennek az az előnye, hogy ugyanazzal a telefonszámmal nem lehet egy másik fiókot regisztrálni (ha véletlenül rossz fiókot regisztráltál, három napod van ezt megváltoztatni), magyarul a kitiltásnak jóval nagyobb a következménye, ezzel párhuzamosan pedig a becsületes játékosok kevesebb szélhámossal találkoznának.

Ha te is Prime tag szeretnél lenni, akkor indítsd el a játékot, és a főmenüben található gomb megnyomása után végigvezet a folyamaton a program, abban az esetben pedig ha Steam Guard Mobile Authenticatort használsz, elegendő az Upgrade parancsra bökni, és kész is vagy.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!