• Itt az Operation Bloodhound, a Counter-Strike: Global Offensive új bővítménye!
  • Négy új térkép és két visszatérő aréna
  • Új fegyverfestések
  • Egy új kés
  • Új fejlődési rendszer

A Counter-Strike: Global Offensive legújabb frissítésével jelent meg az új bővítmény, az Operation Bloodhound, ami a megszokott módon új pályákkal, a közösség által megálmodott fegyverfestésekkel és kihívásokkal bővíti a népszerű játékot, illetve ezúttal egy új fejlődési rendszer is bemutatkozik.

A csomaggal összesen négy új pálya érkezik, ezek a Log, a Rails, a Resort és a Zoo, valamint visszatér a Season és az Agency, mindez ingyen. Az Operation Bloodhounddal együtt bemutatkozó új fejlődési rendszer szintén mindenki számára elérhető, ennek lényege pedig az, hogy a meccsek során gyűjtögetett tapasztalati pontokkal szintet léphet a profilunk, így effektíve két rangunk lesz, egy, ami azt mutatja, hogy milyen ügyesek vagyunk a kompetitív szcénában, vagyis a jó öreg Silver, Gold és így tovább, míg a másik ez az új, XP-vel szerzett rangok.

Persze most is van Access Pass (6 dollárba kerül), amit kiváltva, jár az Operation Bloodhound Challenge Coin, az Operation Bloodhound Journal, két kampány, összesen 64 új misszióval, hozzáférés az új fegyverfestésekhez és lehetőség arra, hogy megszerezzük az új kést, a Falchiont. Az Operation Bloodhound során az adott hét első szintlépése után egy új fegyvert is kapunk a hat, exkluzív fegyverkollekció egyikéből, illetve akkor is jön a fegyver, ha nincs az illetőnek Access Pass, csak ekkor a normál ládákból jut valami.

cs-go-operation-bloodhound.png