A Crazy Justice című TPS érdekessége, hogy egy magyar testvérpár fejlesztése, ráadásul nem is akárkiké, hanem olyanoké, akik a NASA által kiírt pályázaton első helyezést értek el, illetve a Central European Startup Awardson 2016-ban Magyarország legjobb indie játékfejlesztői lettek. Ez már azért valami.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Eme testvérpár a BlackRiddles Studios égisze alá tömörülve próbálja igyekszik tető alá hozni a Crazy Justice című cel-shaded steampunk TPS-t, amiben külső nézetből kell a bio-mechanikus szörnyekre vadásznunk a 8-10 órát ígérő egyszemélyes kampányban, a kooperációs módban vagy a többjátékos módok valamelyikében.

Utóbbiak között olyanok találhatóak, mint a 16 játékosnak teret engedő The Devastator, a klasszikus Team Deathmatch alapokra építkező Crushing vagy a Teslák elfoglalását célul kitűző Capture the Tesla.

A Crazy Justice PC-re (egész pontosan Steamre), Xbox One-ra és PS4-re fejlesztik, de a csapat kapacitása miatt a zárt bétát egyelőre PC-n indítják el, amelyre a fejlesztőcsapat oldalán lehet feliratkozni és a sikeres tesztek után folytatják a bétasorozatot Xbox One-on és PlayStation 4-en.