Megkezdődött a 2013-as Tokyo Game Show, az esemény első fontosabb bejelentése pedig mindenképpen az, hogy megtudtuk, mikor jelenik meg a Dark Souls 2: a híresen izzasztó program már várt folytatása az észak-amerikai polcokra március 11-én, míg az európai játékosok kezébe pár nappal később, március 14-én kerül. Tudni kell, hogy ezek a dátumok csak az Xbox 360-as és a PS3-as verzióra vonatkoznak, de a kiadó közlése szerint nem kell sokat várni a PC-s átiratra sem, mely igyekszik e tábor kedvében járni.

A Namco Bandai továbbá bejelentette, hogy a Dark Souls 2 gyűjtői változatban is kapható lesz. A Black Armour Edition nevű csomagban a játék mellett egy 30 cm-es szobrocska, a játék zenéje, egy művészeti album, valamint egy szövettérkép található -- az alapváltozat előrendelői a zenei albumot kapják bónuszként, viszont a játék fémdobozban érkezik.

Dark Souls 2 megjelenés

Még egy információ PS3 tulajdonosoknak: a konzolon október 12-én és október 27-én zárt bétatesztelés indul, melyre ezen az oldalon lehet jelentkezni.