Nem ez lenne az első eset, hogy az Amazon jóvoltából értesülünk egy új kiadásról -- persze az sem szokatlan, hogy a netes boltból származó információk tévesnek bizonyulnak. Akárhogy is, egyelőre úgy tűnik, a Nordic Games újra kiadná a Darksiders 2-t, méghozzá PS4-re, Definitive Edition változatban.

Hogy ez mit jelent, azt nem tudni, az Amazon nem osztott meg részleteket, az ár és a megjelenési dátum is egyértelműen csak helykitöltésre szolgál. A Darksiders 2 is egyike azon IP-knek, amiket a THQ bezárása után az utolsó körben árvereztek el, mert vagy senkit sem érdekelt, vagy meg sem hirdették az akció első köreiben. A sorozat végül a Nordic Gamesnél landolt, ahol meg is kezdődtek a munkálatok a Darksiders 3-on.

Az Amazon amúgy nemcsak a Darksiders 2: Definitive Editiont vette fel a listájára, hanem más játékok PS4-es változatát is. E szerint jön a Nordicos MX vs. ATV: Supercross Encore Edition, az Arcania – The Complete Tale, a Legend of Kay HD, valamint a PS4 mellett Xbox One-ra is bejegyzett The Book of Unwritten Tales 2. Ez mind a Nordic Gameshez tartozik, szóval, ha az Amazon értesülései igazak, akkor a kiadó nem csekély újrakiadási hullámot indít majd el.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!