A Zombie Studios idén ősszel egy érdekes pszichológiaihorror-játékkal jelentkezik, melyben egy névtelen, teljesen ismeretlen nőt alakítva találjuk magunkat egy elmegyógyintézetben, ahol az első számú célunk az, hogy kijussunk, ám ahhoz hogy ezt megtehessük, különböző nyomokat kell megtalálnunk, s persze elmenekülnünk a ránk leselkedő szörnyűségektől.

Az IGN-es Jessica Chobot által jegyzett történet az ígéretek szerint nagyon részletes és érdekes lesz, ám ahhoz, hogy teljes egészében megismerhessük, többszöri végigjátszásra lesz szükségünk, ami első hallásra nem tűnik nagy kunsztnak, ugyanis alapjában kevesebb mint egy óra kijutni az épületből. A feladat azonban annyiban nehezedik, hogy minden egyes újrakezdést követően változik az alaprajz, újabb és újabb részleteket feltárva a helyszínről és az azt övező rejtélyekről.

Az Unreal Engine 4 által hajtott Daylight a bejelentésekor még úgy volt, hogy kizárólag PC-re fog megjelenni, időközben azonban a stúdió terjeszkedni kezdett, s a PlayStation 4-es játékosokat is bevonják a mókába. Arról még nem érkezett hír, hogy az Xbox One tulajok is a gatyájukba csinálhatnak-e, illetve az sem világos még, hogy ki lesz a kiadó -- lehetséges, hogy az Atlus vállalta el a feladatot, de erről hivatalos megerősítés még nem jött. 

Daylight -- Megjelenés: 2013 Q3 -- Gépigény: nem ismert