A Destiny bétatesztelése elsőként PS3 és PS4 platformon fog megkezdődni, mégpedig július 17-én, majd ezt követi az Xbox One és az Xbox 360, ahol július 23-án csatlakozhatnak az érdeklődők. A két tábor közül a Microsoft húzta a rövidebbet, ők ugyanis kevesebbet játszhatnak, hiszen a bétatesztelés július 28-án zárul. Figyelem: a béta kellős közepén, július 21-22-én karbantartás miatt állni fognak a szerverek!

A kiadó bemutatta a Destiny három gyűjtői kiadását is. Az egyik a Destiny Limited Edition, ami 100 dollárért fémdobozt, antik csillagtérképet, útmutatót és képeslapokat, valamint egy sor digitális tartalmat kínál, konkrétan a Vanguard Armoury fegyvercsomagot és Vanguard emblémát, exkluzív Ghost festést, emblémát és űrhajót, illetve a Destiny Expansion Passt, ami a jövőben megjelenő két expanziót adja.

A 150 dolláros Destiny Ghost Edition ugyanezt tartalmazza, ám a magasabb árért cserében jár egy Ghost replika is, ami még beszél is, természetesen Peter Dinklage hangján, illetve jár még egy levél és pár relikvia a játék univerzumának aranykorából fotók, matricák és egy felvarró formájában.

A legolcsóbb és egyben legszerényebb felszereltségű változat a Destiny Digital Guardian Edition, ami az alapjáték mellett csak az Expansion Passt, valamint az exkluzív Ghost festést, emblémát és űrhajót rejti. A Destiny Digital Guardian Edition 90 dollárba kerül.

A két expanzió a The Dark Below és a House of Wolves címet kapta. Utóbbiról még semmit sem tudunk, de a The Dark Below kapcsán az már kiderült, hogy a Hold felszíne alá megyünk, ahol egy sötét isten és gonosz hadserege támadt fel hosszú szunnyadásából. A Bungie ígérete szerint a két kiegészítő nem egyszerű pályacsomagok, hanem igazi bővítmények, amik tovább mélyítik a Destiny-univerzumot. Mindkét tartalom külön is megvásárolható 20 dollárért, vagy egyben, az Expansion Pass keretében 35 dollárért.

destiny-expansion-pass.jpg