Az E3-on már hallhattuk, hogy a Destiny PlayStation platformra exkluzív tartalmakat kap, mégpedig nem is keveset. Nos, most ezekkel meg is ismerkedhettünk, a Bungie ugyanis részletezte, miben részesülnek azok, akik a Sony mellett teszik le a voksukat, mikor csatlakoznak a Destiny világához.

A PS3-as és PS4-es játékosok egyrészt egy exkluzív kooperatív Strike missziót és egy kompetitív multiplayer pályát kapnak. Előbbi a Marsra repít minket, ahol egy ősi felhőkarcoló, a Dust Palace romjai között kell megtalálnunk egy Cabal csapatot, miközben a Psion Flayer egységek igyekeznek eltenni minket láb alól, a multiplayer pálya pedig egy közepes méretű, Control és Skirmish meccstípusokhoz ideális aréna, melynek egy lezuhant földi hajó ad otthont.

Ezen kívül a Warlock, a Titan és a Hunter kaszt kap egy-egy páncélzatot. A Warlock számára a Manifold Seeker jár, ami a Vex világa ellen véd jobban, a titánok a Vanirt ölthetik magukra, mely jobban felfogja a Cabal nehéz lőfegyvereit, a Hunter pedig az Argusszal bővül, ami bármilyen környezetben jó választás.

Jár továbbá két új fegyver, a Monte Carlo (ez egy gépfegyver) és a Hawkmoon (ez pedig egy revolver) illetve három úrhajó, az Aurora Wake, a Crypt Hammer és az Outrageous Fortune.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!