A Destiny az E3 másodhegedűse lett, miután a show összes jelentős díját a Titanfall söpörte be. A Bungie és az EA persze igyekeznek javítani a dolgon, így egyre-másra nyúzzák a bőrt a Los Angeles-i kiállításon bemutatott egyetlen gameplay videóról. Egyszer ugyebár láttuk élő streamen, aztán Full HD-ban, és most itt van fejlesztői kommentárral.

A videó alatt Mike Zak és Mark Petersen környezettervezők, illetve Ryan Ellis művészeti vezető beszél a látottakról -- melyek természetesen ugyanazok a képsorok, amiket már az E3-on is megcsodálhattunk. Azon túl, hogy a srácok elsütnek egy poént a szuperintelligens, útjukból elröppenni képes madarakról (aki nem érti a dolgot, az nézze meg a Call of Duty: Ghosts hivatalos fejlesztői videóját), nem sok érdekeset hallhatunk, bár tény, hogy kevés tízperces anyagban hangzik el ilyen sokszor az, hogy "dinamikus fények".

Ami fontosabb: a fejlesztők a kommentárban kiemelik, hogy a loot nem lopható el az elhalt játékostársaktól, illetve hogy a bemutatott miniboss-hoz hasonló főellenfélből nagyon sok várható a Destiny világában. Lesz továbbá egy lávás pálya (hurrá), és nevesítenek pár helyszínt, mint a demó elején látha Oroszország, vagy a végén bevillanó, zölden izzó Yellowstone Nemzeti Park.

A Destiny megjelenés 2014-ben várható PS4-re (a demó is ezen futott), Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra. A PC-s változat sem lehetetlen (fordítunk: tuti lesz egyszer), de csak a konzolos verziók boltba kerülése után eshet neki a Bungie.

Destiny -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem készül PC-s verzió