A Bungie nagy örömmel jelentette be, hogy a Destiny közeledik egy nagy mérföldkőhöz, jelesül újabb milliónyi játékost szippantott be: majdnem 13 millióan játszottak a programmal szeptemberi megjelenése óta. Egész pontosan 12.869.066-an. De nem ez az egyetlen érdekes számadat, amit a fejlesztők közhírré tettek.

Eme 13 millió játékos eddig 22.932.276 guardiant hozott létre és 872.404.449 órát töltöttek el a játékban. Jelenleg több mint 500 fejlesztő dolgozik a Destinyn, bár nem konkretizálták, hogy ebből hányan ügyködnek a játékon és a DLC-ken, és hányan a folytatáson. A játékosok 769-szer indítottak Cota’s End raidet, és csak egy embernek sikerült egymaga teljesítenie. Atheont, a nagyfőnököt a Vault of Glass raidben összesen 2,4 milliószor ölték meg.

Arról viszont nem közölt semmit a Bungie, hogy mégis hány példányt sikerült eladniuk a Destinyből – erről az Activision is hallgat, bár ők azt mondták nem olyan régen, hogy ez volt a legtöbbet eladott új franchise-t nyitó játék az Államokban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!