• Megjelent a Destiny demója
  • PS4, Xbox One, PS3 és Xbox 360 konzolra tölthető
  • A karakterkészítő, a történet, a kooperatív mód és a közösségi funkciók sora próbálható ki
  • Nem minden konzol támogatott

Olvastad az értékeléseket és néztél gameplay-videókat, de még mindig nem tudod, hogy neked való játék-e a Destiny? Nos, a probléma immáron megoldódott, a Bungie ugyanis kiadott egy demót, mégpedig mind a négy konzolra.

Ha szeretnél első kézből megbizonyosodni arról, hogy milyen játék a Bungie új alkotása, a Destiny, akkor ezt most megteheted anélkül, hogy meg kellene venned a teljes játékot. Nincs más dolgod, mint PS4, PS3, Xbox One vagy Xbox 360 konzolon letölteni a demót, és már játszhatsz is. A próbaváltozatban a karakterkészítő, a történet egy kicsi-kicsi része, valamint a kooperatív mód és a közösségi szekció áll rendelkezésünkre limitált ideig.

Az előző generációs gépeken a demó 6 GB, a jelenlegi generáción viszont 20 giga, ami azért van, mert Xbox One és PS4 konzolon azonnal a teljes játékra válthatunk, ha megtetszett, amit láttunk, míg a régi masinákon a lemezes vagy a digitális kópiát kell beszerezni. A karakterünk és az elért eredmények minden esetben átkerülnek a teljes játékba.

Fontos tudni: nem minden Xbox 360 és PS3 konzolon használható a demó. A Bungie a következő modelleket nem támogatja: Xbox 360 Arcade Console, Xbox 360 4 GB Console, Xbox 360 Core System, PlayStation 3 12 GB System. Külső meghajtó egyik konzolon sem támogatott.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!