Aki eddig hanyagolta volna a 2011-es Deus Ex Human Revolutiont, de az új rész hallatán megjött a kedve a programhoz, annak eszébe se jusson már a szimpla verzió megvétele, hiszen mindjárt itt van a Director's Cut, ami jóformán minden téren túlmutat az eredeti játékon, orvosolva a hiányosságait és javítva azokon az elemeken, amik egyébként is jók voltak. 

A program felfrissített grafikát és mesterséges intelligenciát, valamint átdolgozott, a játék többi részében látható szabadságérzetet tükröző főellenségharcokat hoz, ráadásul tartalmazza a megjelent letölthető tartalmakat is, audiokommentárt és „Így készült” videót élvezhetünk, illetve van New Game+ játékmód, egyszóval egy definitív kiadással van dolgunk, ami érdemes beszerezni, ha eddig kimaradt volna. Az október 25-i megjelenéshez csinál kedvet az alábbi launch trailer.

Persze felmerül a kérdés, hogy mi van azokkal, akik annak idején már megvették a játékot. Nos, nekik jó hírünk van, ugyanis nem kell újra teljes árat fizetni, pusztán egy kisebb összeget a pénztárnál hagyni: ha csak az alapjáték van meg, 8 euró a frissítés, de ha az alap és a Missing Link DLC is a birtokunkban van, csak 4 euró az árcédula -- a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut 20 euróba kerül önmagában.