A Square Enix a Deus Ex hivatalos Twitter-oldalán árulta el a legújabb epizód, a Mankind Divided megjelenési dátumát, ami nem más, mint 2016. február 23. Tehát bő fél évünk van még addig, míg újra Adam Jensen bőrébe bújhatunk. De ez még nem minden!

Az előrendelői extrákról – ahogy anno gyűjtői kiadásáról – mi dönthetünk, méghozzá azzal, hogy előrendeljük a játékot, és minél többet teszünk így, annál több dolgot kapunk majd extraként a játék mellé. Három plusz öltözék garantáltan járni fog, de elérhetővé tehetünk egy digitális művészeti albumot, a játék zenei anyagát, egy új küldetést, egy digitális novellát és képregényt, és ha elég sok ember rendeli elő a játékot, akár négy nappal korábban is hozzájuthatunk. Viszont egyelőre úgy tűnik, csak a PS Store áruházára vonatkozik eme akció.

deus-ex-mankind-divided-pre-order-tiers.jpg

Továbbá a Square leleplezte a gyűjtői kiadás tartalmát. A Deus Ex: Mankind Divided Collector’s Editionban az összes előrendelői extra helyet kap (függetlenül az előrendelők számától), emellett találunk majd benne egy 48 oldalas művészeti albumot, fémtokot és egy 22 centiméteres Adam Jensen szobrot.

deus-ex-mankind-divided-collectors-edition.jpg