A szerdán jelenik meg a Dirty Bomb eddigi legnagyobb méretű és legtöbb új tartalmaz hozó frissítése, a Containment War Update. Ebben három új pálya, egy új játékmód, egy új zsoldos, Stoker és jó pár kártya lapul. Vegyük végig ezeket!

Dirty Bomb Containment War Update

  • Pályák: Dome - Objective és Stopwatch játékmód, Overground és Market - Execution játékmód.
  • Execution játékmód: a mérkőzésen egyetlen élete van mindenkinek, a 12 körből álló küzdelem során pedig az a célunk, hogy likvidáljuk a teljes másik csapatot, vagy felrobbantsuk a védőpajzsot.
  • Stoker: a Dirty Bomb legújabb zsoldosa, aki Molotov-koktélokat tud dobálni, illetve képes pótolni a társai töltényeit a lehelyezhető munícióadagolójával. Vele együtt már 17 zsoldos közül választhatunk.
  • Új kártyák: limitált kiadású, a Containment War megjelenése után 30 napig elérhető kártyák, amelyek Containment War sikneket és fegyverfestéseket adnak. Ezeket három módon szerezhetjük meg: CW Equipment Case-ben (3% esély), CW Elite Case-ben (10% esély), vagy 10 Elite Case megvásárlásával, amivel jár egy olyan CW Elite Case, amiben garantáltan van egy Containment War kártya.

Az új tartalmak mellett a Splash Damage felhívta a figyelmet arra, hogy aki október 28-a és november 4-e között csatlakozik a harchoz, az permanensen feloldja a Phoenix nevű zsoldost. Ő egy harcos szellemű szanitéc, aki magát és másokat is képes feléleszteni.

dirty-bomb-containment-war-update.jpg