A Larian Studios 12 óra alatt összeszedte a Kickstarteren a Divinity: Original Sin 2 című játékra a kért összeget, de azóta sincs megállás! Három nap alatt befolyt a kasszába újabb félmillió dollár, a hír írásának pillanatában az adományozott összeg 984,014 dollárnál áll, amelyet több, mint 21 ezer játékos adott össze! 

A fejlesztő gyorsan cselekedett, és kijelölte a szokásos mérföldköveket, amelyek jelenleg másfél millió dollárig mutatják a szokásos "jutalmakat". A legelső elért mérföldkő egy új nehézségi szintet (Strategist Mode) ad a játékhoz. Ebben a fejlesztők újraalkotják majd a Divinity: Original Sin 2-ben az összes csatát. Fel kell készülni, mert ez a nehézségi mód igazi kihívást fog adni: az ellenfelek jobbak, okosabbak lesznek, és főleg többen lesznek. 

A legtöbbet hozó Kickstarter projekt eddig a Bloodstained volt, majd ezt követte a Torment: Tides of Numenera és a Pillars of Eternity. Ha továbbra is így ömlik a pénz a Larian Studios kasszájába, könnyen lehet, hogy új játék veszi át a legjobban finanszírozott program előkelő helyét. Harminc nap múlva kiderül.

divinity-original-sin-2-strech-goals.jpg