• A Vergil’s Bloody Palace az egyik extra a DmC Definitive Editionben
  • Hasonló a Dante’s Bloody Palace-hoz, csak keményebb
  • A küzdelem Nephilim szinten kezd, és Vergil Must Die nehézségen végződik
  • DmC: Devil May Cry teszt

A rajongók kérésének eleget téve a DmC Definitive Edition tartalmazza a Vergil’s Bloody Palace játékmódot, ami az amúgy is kemény Dante’s Bloody Palace 11-esre tekert testvére, ahol rögtön izzasztó nehézségi szinten kezd az ember, és csak egyre súlyosabb lesz a kihívás.

A Vergil’s Bloody Palace módban az első 20 kör Nephilim szinten nyit, majd a következő 20-as Son of Spardara vált, a végső 20 hullám pedig végig Vergil Must Die nehézségen megy, alaposan próbára téve az ügyességünket -- szerencsére az arzenálunk készen áll arra, hogy teljesítsük a megmérettetést.

Ha elég ügyesek vagyunk, akkor Vergillel egyszerre akár 3 vagy 4 csapást is bevihetünk a támadásaink halmozásával. A Summoned Swords használatával például a levegőbe lökhetjük vagy magunkhoz húzhatjuk az áldozatokat, a Spiral Swords passzív támadást nyújt, a Doppelganger Vergil pedig nem más, mint a klónunk, akivel ugyanazt a rosszarcút vagy egyszerre két rémséget püfölhetünk. Mindehhez aztán hozzájönnek még a stílusos mozdulatsorok, úgy mint a Killer Bee, és máris nem csak pusztítóak, hanem nagyon látványosak is lehetünk. Íme egy kedvcsináló mindebből: