A PlanetSide 2 egy ingyenes MMOFPS, melyet már a Steam rendszerén is játszhatunk. Dobozban azonban eddig nem tudhattuk magunkénak, most viszont a Koch Media közreműködésével Európa-szerte tokban is kiadják a Sony Online Entertainment remek shooterét.

Persze egy ingyenesen játszható program fizetős kiadását illik extrákkal ellátni, és ezt a Sony is tudja. A 24 Carat Power Packnek nevezett exkluzív kiegészítő például aranyozott géppisztolyokat ad mindhárom frakcióhoz, továbbá hét napon át 50 százalékos XP bónusszal, ezer egységnyi suskával (ez nyolc fontot ér), és egy barátunkra átruházható, három napig tartó 50 százalékos XP bónusszal gazdagodunk, ha beruházunk a dobozos PlanetSide 2-be. A játék az angol Amazonon és a Zavvin rendelhető elő 8 fontos áron, de valószínű, hogy Magyarországon is találkozhatunk majd vele. Megjelenés augusztus 16-án várható. Ajánljuk figyelmetekbe a PC Guru Online PlanetSide 2 tesztjét, melyet JohnBart kolléga írt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

PlanetSide 2 -- megjelenés: 2012. november 20., gépigény: CPU: 2 magos / 3GHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 15 GB