A kínos eset a Gamefy csapatával történt, akikről elég csak annyit tudni, hogy eSport események közvetítésével foglalkoznak -- most is ezt csinálták, amikor felvették, ahogy a Team DK készülődik az Evil Geniusesszel vívott csatájára, méghozzá a 10 millió dolláros összdíjazású The International bajnokság keretében. 

Eddig rendben is volna a dolog, de a Gamefy elkövetett egy durva hibát, mikor a szervező Valve és a Team DK engedélye nélkül belépett a csapat kíváncsiskodó szemek elől elzárt szobájába, s felvették, sőt a YouTube-on a világnak ki is közvetítették a team taktikáját az Evil Geniuses ellen.

Szerencsére a hibából nem lett tragédia, s a Team DK megnyerte a meccset, de az tény, hogy a stratégia világgá lett kürtölve, így a Team DK-nek ezen változtatnia kell. Ezzel tisztában is van a Gamefy, amely bocsánatot kért a történtek miatt, továbbá megígérte, hogy akik az esetben részt vettek, azok erről az eseményről többet nem tudósíthatnak, maga a stáb pedig szigorúan be fogja tartani a rendezvény szabályait, és semmilyen forgatást nem végeznek a csapatszobákban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!