Hosszú ideje már szinte mindenki számára elérhető a DotA 2, ám a játék mind máig még nem jelent meg. Hivatalosan a program továbbra is a zárt bétatesztelés szakaszában jár, ami annyira azért mégsem zárt, hiszen a két kézzel szórt belépőknek köszönhetően már minden érdeklődő tehetett egy próbát a népszerű mod folytatásával.

A bétatesztelés azonban nem mehet a végtelenségig, s a Valve úgy határozott, hogy hamarosan kiadják a kész játékot. Természetesen mivel a Valve embereiről van szó, igazán biztosra nem mehetünk a megjelenési dátummal kapcsolatban, de a terv mindenestre az, hogy még idén nyáron megjelenik, nagy valószínűséggel az augusztus 7-én kezdődő, egymillió dollár összdíjazású The International bajnokság előtt.

Ha már nem bírsz magaddal, és mindenképpen szeretnél játszani a programmal, de nincs meghívód, akkor 30 dollárért vásárolhatsz magadnak belépőt, de talán érdemesebb várni, ugyanis a megjelenés után ingyenesen hozzáférhető lesz a DotA 2 mindenki számára.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

DotA 2 -- Megjelenés: 2013 Q2 --Gépigény: CPU: 1 magos / 3000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 128 MB, HDD: 2,5 GB