Miután már minden létező platformra megjelent (nem viccelek, gyakorlatilag csak a konyhai mérleg maradt ki) a klasszikus Dragon's Lair, az egyik első olyan játék, ami a filmszerű élményt a játékmenettel vegyítette, most új terület felé néz. Don Bluth (a játék tervezője) és Gary Goldman (a Disney animátora a 70-es években), két nagyra becsült, az animáció nagymesterének számító szaki, egy Kickstarter gyűjtést kezdett, ugyanis szeretnének filmet forgatni a Dragon's Lair alapján.

Egy előzményt találtak ki, aminek megvalósításához 550 ezer dollárt szeretnének, de tudni kell, hogy ezzel csak a produkcióra való esélyt vásároljuk meg. Miért? Azért, mert egy animációs filmet legyártani roppant költséges dolog, Bluth becslése szerint 70 millió dollár kellene, hogy a Dragon's Lair elkészülhessen, így ahelyett, hogy a teljes projektet próbálnák meg így finanszírozni, csak egy rövid bemutatóra pályáznak, amivel aztán a gyártóknál házalhatnak.

A rizikó tehát elég nagy, ennek ellenére azonban szépen gyűl a pénz, röviddel az indulás után már közel 50 ezer dollárt szedtek össze, miközben még 29 nap van hátra a gyűjtésből. Ha érdekel, ide kattintva támogathatod a projektet.