Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Akárcsak minden évben, idén sem maradunk Need for Speed nélkül, ez az év azonban, ha lehet ilyet mondani, egy kissé különlegesnek ígérkezik, ugyanis nem az EA Black Box, és nem is a Criterion készíti az új játékot, hanem a teljesen friss Ghost Games csapata, akiknek vállára bizony egészen nagy teher nehezedik, ugyanis a tavalyi Most Wanted nem durrant akkorát, mint amekkorát az EA vagy a fejlesztők szerették volna.

A feladat leírva egyszerű: készítsetek egy izgalmas Need for Speedet! Ezt azonban könnyebb mondani, mint csinálni, elsősorban talán azért, mert a játékosok többsége reflexből negatívan tekint a sorozat új játékaira, hol a téma, hol pedig a fejlesztő személye miatt. A Ghost Games ezért óvatos megközelítést választott, s egy olyan játékot készít, ami tartalmaz valamit mindegyik kedvelt epizódból. A Need for Speed: Rivalsban lesz egy nagy, szabadon bejárható világ, rendőrös üldözések, illegális versenyek, gyors kocsik és tuningolhatóság, mindezt pedig egy komoly, összekapcsolt online játéktérrel fejelik meg. 

Papíron mindez sikerreceptnek tűnik, de láttunk már hasonlóan jó koncepciót csúfosan megbukni, így mint, mindig, most sem lehetünk biztosak a győzelemben. Mindenesetre a játék jól néz ki, mind a grafika, mind a várható játékmenet terén -- rajongóknak kötelező!

Need for Speed: Rivals -- Megjelenés: 2013. november 19. (PC, Xbox 360, PlayStation 3) -- Gépigény: nem ismert