Tegnap este a négy nagy sajtótájékoztató különböző, nagyobbnál nagyobb bejelentései között könnyű volt szem elől téveszteni a Sötét Lovag legújabb kalandját, ám szerencsére itt vagyunk, és nem hagyjuk, hogy ilyen csúfság megtörténjen.

A Sony sajtókonferenciáján tekinthettük meg a Batman Arkham Origins első játékmenet-videóját, ami nyugtató hatásúnak bizonyult. Persze a trailer tele van akcióval meg rengeteg verekedéssel, a nyugalmat így inkább az okozta, hogy a Warner Bros. Montreal követi a Rocksteady által sikeresen kikísérletezett receptet. A harcrendszer láthatóan mit sem változott, maximum csak finomhangoltak rajta egy keveset, ezen felül pedig a szinkronhangok is nagyon rendben vannak -- nem lesz itt végül semmi gond.

Érdemes még tudni azt is, hogy PlayStation 3-ra extra tartalmakat is kapnak a játékosok, mégpedig a Knightfall történetszál köré építve, illetve az 1960-as évek klasszikus Batman-hacukája is elérhető lesz, aki azzal szeretné átvészelni Bruce életének legkeményebb szentestéjét.

Batman: Arkham Origins -- Megjelenés: 2013. október 25. -- Gépigény: nem ismert