Los Angeles belvárosában már a hétvége folyamán elkezdtek megjelenni a promóciós anyagok az E3-on bemutatásra kerülő különböző játékokkal kapcsolatban. Volt, ami egy teljes épület oldalát foglalta el, volt, ami csak egy óriásplakát formájában került ki, s persze volt olyan is, amit egy buszmegállóban helyeztek el. 

Mindebben első hallásra semmi igazán érdekes nincs, hiszen reklámból sosem elég, plakátokat pedig egyszerű készíteni -- érdekes viszont az egyik reklám, illetve jobban mondva annak felirata. A jövő februárban esedékes Lightning Returns: Final Fantasy XIII poszteréről van szó, melyen sokak őszinte meglepetésére a PC felirat is megjelent a támogatott platformokat felsoroló sávban, közvetlenül az Xbox 360 és a PlayStation 3 előtt.

A Square Enix korábban egy szóval sem említette, hogy a Final Fantasy: XIII-saga harmadik és egyben lezáró fejezete -- ellentétben az előzményekkel -- személyi számítógépekre is megjelenne, s furcsa, hogy ilyen módon derül ki a nagy hír. Ezért ahelyett, hogy túlságosan belelovalnánk magunkat a dologba, kezeljük egy kevés fenntartással a dolgot, s várjuk meg a hivatalos megerősítést.

E3 2013 - PC-re is megjelenik az FF: XIII-3

Lightning Returns: Final Fantasy XIII -- Megjelenés: 2014. február 13. -- Gépigény: nincs