Két videojátékot és egy filmes programot jelentett be a Ubisoft, amiket már VR-támogatással óhajt kiadni. Az Eagle Flight és a Werewolves Within PC-re és PS4-re érkezik meg, és egymástól igencsak eltérő játékokról van szó.

Az Eagle Flightban egy sassal röpködhetünk az ötven éve kihalt Párizs fölött. Az épületek afféle akadálypályát fognak nyújtani, ezeket kell különféle módon kikerülnünk vagy átrepülni köztük. Illetve olykor még a madarunk életére törő ellennel is meg kell küzdenünk. A játékban nagy hangsúlyt kap a többjátékos mód, egész pontosan a hatfős kompetitív móka, de kampánymód is lesz. Az Eagle Flight egyaránt támogatja majd a HTC Vive-t, a PlayStation VR-t és az Oculus Riftet.

A Werewolves Within szintén nagymértékben támaszkodik a multiplayerre. Története szerint a középkori Gallowston városkáját egy vérfarkas tizedeli, és a játékosokra vár a feladat, hogy kiderítsék, mégis ki az a szörny. Értelemszerűen, a játékosok közül fogja valaki a vérfarkast alakítani, míg a többiek speciális képességekkel és szabályokkal megkötött kérdezősködéssel megpróbálják őt leleplezni. A köröket egy szavazással zárjuk majd le, ami alatt a csapatnak el kell dönteniük, szerintük ki a rém. Mindehhez barátlista és az információk megosztására használható privátüzenet-rendszer áll rendelkezésünkre. Az ősszel megjelenő Werewolves Within szintén támogatja a HTC Vive-t, a PlayStation VR-t és az Oculus Riftet.

Az Assassin’s Creed VR Experience már korábban hallhattunk. Ez nem egy játék lesz, hanem egy, az Assassin’s Creed filmbe betekintést nyújtó program. Tulajdonképpen VR-szemüvegen át nézhetünk körül a mozi életre keltett helyszínein, vehetjük szemügyre a jelmezeket és a fegyvereket, amiket a készítők az eredetikről szkenneltek be és alkottak újra.