Kifejezetten jól kezdett a Tony Hawk's Pro Skater HD, hiszen egy hét alatt 120 ezer példány talált gazdára. Természetesen a kiadó nagyon örül, a fejlesztő Robomodo pedig még inkább, ugyanis így már szóba jöhet egy teljes értékű folytatás elkészítése.

„Azzal, hogy kisebb kockázatúvá vált a játék, lehetőséget kaptunk arra, hogy bevezessünk néhány változtatást, amik a fejlesztőknek és a kiadónak is kedvezett. Az eladásoknak köszönhetően most már benne van a pakliban egy teljesebb játék, már csak az a kérdés, hogy mikor és hogyan fogjuk ezt elkészíteni.

Figyelembe kell majd vennünk, hogy milyen lehetőségeink vannak egy teljesen új játékélmény megteremtésére, különösen akkor, ha egy új platformról van szó. Egyelőre azonban maradunk a letölthető játékoknál, amik eléggé rugalmasak ahhoz, hogy valami újjal kísérletezzünk.”
-- Josh Tsui, a Robomodo vezérigazgatója.

A Robomodónak köszönhettük annak idején az óriási bukásnak számító Tony Hawk: Ride-ot és a Tony Hawk: Shredet, így csak remélhetjük, hogy az új, teljes Tony Hawkhoz nem találnak ki egy újabb felesleges perifériát.