• A Frozen Cortex egyszemélyes kampányt kapott
  • Három játékmóddal bővült
  • Mindegyik módnak vannak almódjai
  • Kijavítottak több hibát is

A független Mode 7 Games fejlesztette, korábban Frozen Endzone-ként ismert Frozen Cortex a Frozen Synapse szellemi utóda. Hivatalosan ugyan még nem jelent meg, de a Steam korai hozzáférésében már majdnem egy éve játszható ez az érdekes, körökre osztott taktikai sportjáték. Eleddig csak a többjátékos mód volt elérhető, de most már azok is nekivághatnak, akik az egyszemélyes játékra esküsznek.

Az új frissítés ugyanis kibővítette a programot egy single player opcióval, amely három új módot tartalmaz. A Knockout lényege, hogy minél tovább bírd vesztett mérkőzés nélkül. A Global Cortex League egy tradicionális bajnokság, itt egy szezont kell végignyerni, míg a Random League a Frozen Cortex vadnyugata, ebben ugyanis véletlenszerűen generált csapatokkal küzdünk. Mindegyik módnak vannak különböző nehézségű almódjai, ilyen például a Killer, amiben ki kell ejteni az ellenfél csapattagjait.

Új játékosokat a heti Knockouts frissítésekkel, mérkőzések megnyerésével, vagy a League módon belüli szerencsejáték segedelmével adhatunk hozzá. Emellett a játék kapott egy afféle sztoriszerűséget, számtalan kiegészítőt a játékosok testre szabásához (ez érinti az egy- és többszemélyes módot is), valamint olyan újításokat, mint a teljes visszajátszás. Ezen felül javítottak a Frozen Cortex kiegyensúlyozottságán, és számtalan bugot is kiirtottak.