• A Deadline értesülései szerint csakugyan tévésorozat készül a Myst alapján
  • Névtelen források szerint a Hulu csapott le a jogokra
  • Egyelőre senki sem erősítette meg a híresztelést

Az 1990-es évek egyik legjobb és legmeghatározóbb kalandjáték sorozata volt a Myst, melyről először tavaly októberben pletykálták, hogy tévésorozattá adaptálják -- a játék két tervezője, Randy és Robin Miller a Legendary Entertainmenttel kötöttek megállapodást, majd egy ideig úgy tűnt, kudarcba fullad az egész projekt.

Hogy miért? Hát azért, mert nem volt olyan csatorna, mely megvette volna az ötletet. Most azonban arról jött hír, hogy a Hulu potenciált lát a dologban, és ha minden igaz, már meg is vette a jogokat, „erős versenyhelyzetben”. A sorozat nem a játékok történetét követné, hanem a sziget eredetét mutatná be.

Ha minden igaz, olyan nagy nevek dolgoznak a Myst tévésorozat elkészítésén, mint a Beavatott forgatókönyvírója, Evan Daugherty, a produceri feladatokat pedig Matt Tolmach látná el, ki korábban a Csodálatos Pókembert hozta el nekünk, jelenleg pedig a Sinister Sixen dolgozik. A Cyan Worlds is részt venne a megalkotásban. 

Mindezt a Deadline hozta le, névtelen forrásokat hivatkozva, így egyelőre kezejük fenntartásokkal a dolgot, hiszen egyik fél sem erősítette meg híresztelést.

mystriven.jpg