• A mai naptól késznek tekinthető a DiRT Rally
  • A Winter Wonderland Update megjelenésével itt az 1.0 kiadás
  • Az új frissítés havas pályákat, új kocsikat és Steam Workshop támogatást hozott
  • Konzolokra is meg fog jelenni a DiRT Rally
  • Április 5-én fut be PS4-re és Xbox One-ra
  • Április 5-én dobozos PC-s verzió is lesz

Nagy nap ez a mai minden DiRT Rally játékosnak, hét hónappal a Korai hozzáférésben történt megjelenés és egy egész rakás frissítéssel való bővítés után immáron késznek tekinthető a játék, megjelent az 1.0 kiadás.

A DiRT Rally persze nem csupán verziószámot cserélt, egy kiegészítő is érkezett; a nagy alkalom által jelképezett torta tetején a hab a Winter Wonderland Update megjelenése. A legújabb ingyenes csomag Svédország Varmland régiójába helyezett havas szakaszokkal bővíti a programot, és direkt ezekhez egy új szimulációs rutint fejlesztettek ki a Codemasters szakijai, hogy hitelesen tudják lemásolni a kerekek alatti hó viselkedését.

Az Update ezen kívül két új autót (Hyundai Rally, Volkswagen Polo Rally) is hozott, javított a globális ranglétra és a ligák működésén, illetve immáron van Steam Workshop támogatás is, ahol az autóink és a Force Feedback beállításainkat oszthatjuk meg egymással. Természetesen hibajavítások is érkeztek, ezekről pedig a Steamen olvashattok bővebben.

A Korai hozzáférés során a játékosok több mint 98 millió kilométert vezettek, ennek során pedig hárommillió szakaszt teljesítettek hiba nélkül, illetve 2,4 millió alkalommal borultak.

A megjelenés híre mellett a Codemasters bejelentette azt is, ami a múlt héten már kiszivárgott, miszerint konzolokra is meg fog jelenni a DiRT Rally. A Koch Mediával kötött partneri kapcsolat keretében 2016. április 5-én PS4 és Xbox One konzolra is megjelenik a játék, illetve ugyanezen a napon, lemezes kiadásban is boltokba került a PC-s verzió.

dirt-rally-konzolos-megjelenes.jpg