Black Friday. Ez egyet jelent a hihetetlen leárazásokkal és a kihagyhatatlan ajánlatokkal, az Egyesült Államokból indult ötlet pedig ma már mindenhol megjelent, vásárlásra csábítva az embereket -- így tesz az eMAG is, amely november 27-én tartja meg az év egyik legkomolyabb akcióját. A bolt rengeteg kiváló ajánlattal fogja megtölteni oldalát, de mivel egy pillanatnyi gondolkodási idő sem lesz a Black Friday egyetlen napján, most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani abban, hogy semmiről se maradjatok le.

Az első és legfontosabb lépés, hogy hozz létre egy eMAG Ügyfélfiókot, már most, a Black Friday előtt! Itt figyelmesen, pontosan töltsd ki a kért adatokat, ebbe beleértve a szállítási címet, hogy így pénteken, az akció indulásakor azonnal lecsaphass a kedvezményekre és pillanatok alatt, akár pár kattintással is megrendelhesd a kívánt terméket. Abban az esetben, ha már van Ügyfélfiókod, akkor bizonyosodj meg róla, hogy minden, a rendeléshez szükséges információt megadtál, és ezek helyesek.

A második fontos lépés, hogy iratkozz fel az eMAG hírlevelére! Ezt megteheted az Értesítések és hírlevelek menüpont alatt, és figyeld az e-mail fiókodat, ugyanis az eseményt megelőző éjszakán fog megérkezni a Black Friday ajánlatait felsoroló levél.

Ha mindez megvan, jöhet a kívánságlista összeállítása! Ha már most van valami, amit kinéztél magadnak, vagy a hírlevél hívta fel a figyelmedet valamire, csak tedd a kívánságlistára, és amikor eljön a nagy akció ideje, csak pár kattintásba telik véglegesíteni a rendelést.

Nagyon fontos tudni, hogy a Black Friday alkalmával a rendelések leadása kizárólag online lehetséges, telefonos rendelésleadás ezen a napon nem lehetséges. Továbbá a Black Firday akció keretében leadott rendelések várható kiszállítási ideje 10 nap. A rendelés rögzítése után e-mailben kaptok értesítést a kiszállítás státuszáról, de a kiszállítást a saját eMAG Ügyfélfiókodban is nyomon követheted.

Minden ügyintézés, a kedvencek listájának feltöltésétől kezdve a vásárlásig lehetséges az eMAG mobilalkalmazásban is. Ez elérhető iOS és Android készülékekre, így bárhonnan vásárolhatsz, és az esemény legfontosabb információiról is értesítést kapsz a mobilalkalmazásban.

emag-black-firday-vasarlasi-utmutato-kicsi.jpg

Kattints, ha látni szeretnéd a teljes vásárlási útmutatót.