A kaliforniai Anaheimben idén november 4-5 napokon megrendezésre kerülő BlizzCon mindig nagy népszerűségnek örvend, ezt tanúsítja az is, hogy a jegyek már áprilisban elfogytak. Ráadásul nem mindenki engedheti meg magának az utazást sem, viszont áthidaló megoldásként virtuális jegyek korlátlan számban vásárolhatók.

blizzcon-anaheim.jpg

A virtuális jegy ára 40 dollár (körülbelül 11.000 Forint), ez feljogosít minden élőközvetítés, interjú és mérkőzés megtekintésére amit párhuzamosan két online csatornán közvetítenek majd, illetve a show végeztével további három hétig bármelyik felvétel visszanézhető. Továbbá a Blizzard játékaihoz exkluzív tartalmakat is kap minden vásárló, ezek mibenléte azonban egyelőre nem tisztázott. A jegyvásárláshoz egyetlen megkötésként érvényes Battle.net fiókkal kell rendelkezni, illetve fiókonként csak egy jegy megváltása lehetséges. De természetesen a műsor egy része ingyen is követhető, ez alatt a nyitóceremónia, és az esport mérkőzések értendők, úgyhogy csak ezekért nem kell rohanni és rendelni.

Csemegeként most limitált mennyiségben, 35 dolláros (körülbelül 9800 Forint) áron egy minden jóval megpakolt Blizzcon Loot dobozt is magunkévá tehetünk, mely tartalmaz egy-egy szuvenírt minden eddigi Blizzard játéknak emléket állítva.

goodie-bag.jpg