Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

GTA 5, Far Cry 4, Assassin’s Creed: Unity? Ugyan már! Minden kétséget kizáróan a Game of the Year - 420BLAZEIT az év játéka, hiszen már a nevében is ott van a rang, ráadásul ingyenes, a #YOLO$WAG-számláló pedig egyszerűen kiakadt, olyan menő. Innen lehet letölteni!

Nagyon aktuális témát vett elő a Man at Arms csapata, ugyanis ezen a héten, nem sokkal az Assassin’s Creed: Unity megjelenése után, Arno Dorian rejtett pengéjét készítették el működő változatban.

A Loot Crate csapata, akik mindenféle geek dolgokat árulnak csomagos kiszerelésben, ebben a hónapban videojátékokat küld, s ennek alkalmából a legújabb videójuk is gamer témájú -- MegaMan-t álmodták újra akciófilmként, s a végére még egy kis csavar is jutott.

Ez talán a legjobb módja annak, hogy a Team Fortress 2-ben a Spy kaszttal játsszunk. A trükk zseniálisan egyszerű, annyiról van szó, hogy az ellenfél bázisa előtt kihelyezzük a videóban látható képet, s garantáltan lesz olyan, akik elkezdi keresni a különbségeket, miközben mi lecsaphatunk.

A spektrum másik végén itt van az, hogyan nem szabad játszani a Team Fortress 2-vel: Muselk csinált pár videót arról, hogy az egyes kasztokhoz mely fegyverek és felszerelések a legrosszabbak. Alant álljon egy Spy, ha már az előző érdekesség is erről szólt, de a csatornáján megtaláljátok a többit is.

A Halo főcímdala már önmagában is klasszikus, de lehet fokozni, mégpedig egy unplugged verzióval.

Fájóan fején találta a szöget a Dorkly ezzel a képregénnyel arról, hogyan kezeli a többség a játékértékeléseket. 

kepregeny-dorkly-kicsi.jpg