Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Matt Lees már szabadúszó, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a vicces összefoglalóiról. Álljon hát itt a Microsoft E3-as showjának kifigurázása, utána pedig nézzétek meg a Ubisoft és az EA prezentációját. (A Sony még készül.)

Jó hosszúra nyúlt az asztali konzolok hetedik generációja, de cserébe kaptunk egy csomó jó játékot és új sorozatokat, amik rengeteg kellemes órával örvendeztettek meg minket. Ezen játékok előtt tiszteleg most a Tim Main által készített videó, amiben több mint 250 program tűnik fel. Élvezzétek!

Nem tudom, Magyarországon mennyire ismert vagy kedvelt az Egyesült Államokban késő esti beszélgetős műsort vezető Conan O’Brian, de ide teszem ezt a videót, hátha valaki érdekel a dolog, a humorista ugyanis az E3-ra látogatott, ahol a tőle megszokott esetlen stílusban nézte meg, miért őrülnek meg idén a gamerek. 

Szuzuki Takuja neve valószínűleg csak nagyon kevés embernek mond valamit, pedig köze volt minden, 2009 óta készült Blizzard-játékhoz, mint modellező. Ő az, akire a cég rábízta komplett városok és templomok felépítését és textúrázását, a mester pedig, aki korábban a Final Fantasy XII-n és XIII-on dolgozott, nagyon érti a dolgát. Íme egy összeállítás a legjobb munkáiból.

Ha még nem láttatok volna egy tökéletes Steam értékelést, akkor itt van egy:

tokeletes-steam-ertekeles.png

Steamen most fél áron vihető a Gunpoint és totál megéri, mert ilyen és még sok más ehhez hasonló szöveggel találkozhattok. Nem mellesleg a játék is nagyon jó, sőt még rajongói pályákat is lehet tölteni mellé, szóval végtelen a szórakozás.

gunpoint.png

Szupercuki hároméves Portal 2-vel játszik, miközben szupercuki dolgokat mond. (Mielőtt valaki mondaná: igen, egészen biztosan pszichopata gyilkos lesz emiatt a kislány, a szüleit meg börtönbe kellene zárni, mert ez már valóságos emberkínzás, stb, stb.)

Örökzöld téma Lara Croftnak öltözni valamilyen gamertalálkozó, farsang, halloween, vagy akármi alkalmából, de az szinte garantált, hogy senki sem választotta még az eredeti, baltával faragott modellt alapnak -- egészen mostanáig.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!