A hét videója

A Quantic Dream játékai a filmek és a játékok közötti határon egyensúlyoznak, így minden egyes új játékuk megjelenésekor kézenfekvő egy nagy videóba sűríteni az eseményeket, s filmként felpakolni a végigjátszást. Ez történt a Heavy Rain esetében, s ez történt a frissen kiadott Beyond: Two Soulszal is, ami összevágva egy tetemes, 4,5 óra hosszúságú, maratoni alkotás lett. Ezt tényleg csak az nézze meg, akinek sok ideje van, vagy hatalmas Ellen Page-rajongó.

Az internet tele van hülyékkel, a legnagyobb koncentrációban pedig a YouTube kommentjei között lehet megtalálni ezeket az észlényeket, aki a végtelen bölcsességeket és nagy igazságokat két kézzel osztogatják, logika vagy moderáció nélkül -- természetesen a Beyond: Two Souls kapcsán is van véleményük.

Akárhányszor van egy új Man At Arms videó, annak ebben a rovatban a helye, hiszen gyönyörű, míves tárgyak kerülnek ki a tapasztalt mesterember kezei közül -- lenyűgöző látni, hogy a nyersvas, acél vagy éppen alumínium a szemünk láttára veszi fel a végső alakját, s ha ez a végtermék még a játékok világához is kapcsolódik, akkor igazán nagy az öröm. A kovács, Tony Swatton ezúttal stílusosan az Assassin’s Creed 4 megjelenésére időzítette a rejtett pengék elkészítését, a minőségre pedig most sem lehet panasz. 

Az egyik arab országban így javította ki az egyik gamer girl a GTA 5 lemezén pózoló bikinis csaj „tiszteletlen” kinézetét, miután az apjának ez szemet szúrt.

gta-5-arab-cenzura.jpg

További GTA 5-cenzúra, hogy a Japánban megjelent változat pár helyen eltér a mifelénk kiadott játéktól, konkrétan a szexet fogták vissza, illetve eltávolították a hírhedt kínzásjelenetet.

A Pokémon X/Y megjelenése kapcsán újra fokozottan aktuális lett a pokémonok világa -- az alkalmat megragadva a Machinima stábja bemutatja nekünk, milyen lehet, ha belső nézetből szemlélhetnénk a csatákat. Előjáróba annyit elmondok, hogy korántsem olyan barátságos az egész, mint ahogy az a játékban elénk tárul.

A 23 éves, profi League of Legends játékosnak, Carlos „Ocelote” Rodrigueznek olyan jól megy a játék, hogy éves szinten 950 ezer dollárt keres, ami nagyjából 200 millió forintnak felel meg -- és még csak nem is ő a világ legjobbja.

Final Fantasy VII és acapella. Mást nem is mondok, csak élvezzétek!

Ha imádod a Mass Effect-sorozatot, de egyáltalán nem szeretsz stílusosan öltözni, akkor neked találták ki az új Mass Effect pulóvereket, amiket a Garrus és Talit idéző stílusban is megvásárolhatók a BioWare boltjában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!