Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Nicolas Cage mindenhol, de tényleg mindenhol tökéletes szerepet játszik -- ezzel kár is vitatkozni, az Anti-Cage lobbinak nem adunk helyet. Elég csak megnézni az alábbi videót, a Cagelót (második rész, harmadik rész), ami lényegében egy textúrapakk, ami majdnem mindenhova odabiggyeszti a jó öreg Nic arcát, ezzel 400%-kal növelve a játék minőségét.

Alapvetően nem vagyok oda a gépház modokért, s ami azt illeti, a gyári modellek többségét is undorítón rondának tartom, de amikor megjelenik egy ilyen System Shock 2 minőségű ház, akkor azelőtt már nekem is fejet kell hajtanom. Nagyon igényesre sikerült az oldalsó panelek elkészítése, s noha a szobámba nem tenném, tény, hogy jó lett.

Ha GTA stunt videókról van szó, általában csak a legjobb trükköket bemutató montázsokat szoktam előszedni, de ez unalmas, így jöjjön most egy olyan darab, amiben pontosan nulla mutatvány sikerül, ezzel megérdemelten szerezve meg a GTA 5 legrosszabb stunt-videója címet.

Íme a Blur stúdió néhány legjobb munkája.

Nathan Barnatt visszahozta egy második részre a Trevor in Real Life-ot, hogy ismét a frászt hozza a gyanútlan járókelőkre.

A PC Gamer készített egy listát a 100 legjobb játékról, s mint azt nagyon jól tudjuk, nincs egy tökéletes lista sem, valaki valahol egészen biztosan ki fog akadni azon, hogy a kedvence nem került be, vagy éppen nem olyan helyen szerepel, ahol azt szeretné. Ezt tudta a PC Games stábja is, amely a panaszlevelek megírását megkönnyítve készített egy mintát, ahova csak a hiányolt címet kell beírni, illetve bekarikázni, hogy az illető szerint kinek a zsebében van a lap.

pc-gamer-kicsi.jpg

Így kell helyesen moddolni a Skyrimet.

Évek múltán sikerült megtalálni a Fallout New Vegas utolsó meglepetését.