Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Annak veszélye mellett, hogy a League of Legends játékosok bepöccennek, itt a játékról készül őszinte trailer, ami kendőzetlenül beszél mindenről, amivel a játékban találkozhatunk. Paródia, remélem, érti mindenki.

Az emberek mindenféle hülyeségek miatt kihívják a rendőrséget; ti is biztosan hallottátok már azt a történetet, amiben egy nő a rend őreihez fordult, mert a McDonald's-ban nem volt a kedvenc kajája, vagy valami ehhez hasonlót. Nos, most tovább bővül az ilyen idióta esetek tárháza, ezúttal egy Minnesotából érkezett hírrel, aminek főszereplője azért hívta ki a rendőrséget, mert meg volt győződve arról, hogy egy ismeretlen tettes átállította a PS4 konzoljának beállításait. Csodálatos.

rendorseg-ps4.png

Blanka, kérlek, hadd játsszak már!

A hét legintenzívebb videóját a Destiny szállította, amiben két mesterlövész kiélezett küzdelemben próbálja megölni a másikat.

Ha nagy rajongója vagy a Five Nights at Freddy's-nek, akkor érdekelhet BrianXKaren munkája, aki az elmúlt hónapokban egy idevágó képregényen dolgozott. A kész anyag 23 oldalas lesz, amiből már megtekinthető az első pár oldal a Deviantart profilján, illetve ugyanott nyomon lehet követni, hogyan halad a munka.

five-nights-at-freddys-kepregeny.png

Évszázadokig dolgoztat egy hallhatatlan uralkodó, megállás nélkül építtetve az utakat, farmokat és városokat, így aztán persze, hogy csábító az, hogy csatlakozz a barbárokhoz.

Játékfejlesztők, mint házak a Trónok harcában.

jatekfejlesztok-tronok-harca-kicsi.jpg