Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Meglepően hosszú, majdnem fél órás videó készített a Patent Pending TV csapata abból a koncepcióból, hogy mi lett volna, ha a Super Mario Bros. nem egy játék, hanem egy rockbanda lenne. Egy áldokumentumfilmről van szó, amit nagyon ajánlok megtekinteni, mert igényes, humoros, és kikacsintások tömkelegével van tele.

Régen minden jobb volt -- vagy nem. A múltban volt nem is egy olyan, ma már megmosolyogtató szerkezet, amivel a játékoktól lehetett elzárni a csemetéket azoknak a szülőknek, akik nem tudtak parancsolni a gyerekeiknek. Ilyen eszköz volt a Homework First fantázianévvel árult lakat, ami a NES konzolt zárta el egy, a szülő által beállított zárkombinációval.

homework-first-lock.jpg

A Destiny megjelenése után kötelező jelleggel elkészült a játék fontos helyszínének Minecraft változata. Íme:

A DuckTales és a játékipar között szerencsére van kapocs, ezért nyugodtan berakhatom az alábbi videót, hiszen nem lóg ki a rovatból. Szóval az Oh My Disney elkészítette a híres rajzfilm még híresebb intróját igazi kacsákkal. Woo-ooo!

Many A True Nerd, tudjátok az az ürge, aki mindenkit megölt a Fallout 3-ban, elkezdte a Mass Effectet, s persze ennek is nem mindennapi módon látott hozzá, mégpedig úgy, hogy egyszer sem akarja elsütni a fegyverét. Íme az első rész, de még készült 17 másik videó, amiket az úriember csatornáján találhattok meg.

Ha unod az alap Minecraftot, akkor neked találták ki a Diversity 2-t, ami 10, egymástól teljesen eltérő kihívással várja a játékosokat. Innen lehet letölteni, itt meg a trailer nézhető meg.