Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

A hét videója kitüntető címét ezúttal egy skandináv filmes csapat munkája kapta: a srácok fogták, és élőszereplős formában újra elkészítették az Uncharted intróvideóját. Érdemes összevetni az eredetivel, hogy milyen ügyesek voltak!

Újabb résszel jelentkezett a RetroAhoy, ezúttal pedig a klasszikus Half-Life-ot vette górcső alá, elmondva, hogy pontosan miért is van ekkora jelentősége ennek a játéknak -- bár ezt talán nem kell különösebben magyarázni.

Hogy értsétek, miért vicces az alábbi videó, kell egy kis magyarázat: az angol nyelven használatos douchebag, vagy douche kifejezés nagyjából annyit jelent, hogy az illető egy nagyképű barom. Na, ennek ismeretében jöhet a videó, amiben valaki megtalálta a Middle-earth: Shadow of Mordor legszerencsétlenebb módon elnevezett urukját, akit aztán a szárnyai alá is vett.

2 Mello zseniálisan tudja keverni a klasszikus szerepjátékok chiptune zenéjét a régi vágású, 90-es években tolt rappel -- emberünk most a Wu-Tang Clant vette elő és a Final Fantasy VI-tal keverte, hiba nélkül. A végeredmény a Final Fantasy - The 3-6 Chambers. Hallgassátok! 

2-mello-wu-tang-final-fantasy.jpg

Láttad már twerkelni Legiont a Mass Effectből? Nem? Akkor itt az ideje, hogy kihúzd ezt is a bakancslistádról!

Nem tudom, hogy pontosan mit akart a Ubisoft, de biztos, hogy senki sem csinált még ilyet, a kiadó ugyanis felbérelte Terry Mynott komikust, hogy Arnold Schwarzenegger, Morgan Freeman, Alan Carr és David Attenborough hangját utánozva, lényegében saját magával beszélgessen egy Assassin’s Creed: Unity gameplay-videó alatt.