Az eMAG.hu-nál alapvetés, hogy minél hamarabb elérhetővé váljanak a legújabb termékek, így juttatva el azokat a friss élmények után ácsingózó felhasználókhoz. Az újdonság ereje azonban nem elég: a sikerhez szükség van a jó árakra is, nem beszélve az olyan akciókról, mint a mától március 26-ig tartó Észbontó akciók napja!

És hogy mi mindent kaphatunk meg jó áron az eMAG-nál ez alatt a három nap alatt? Nos, a kérdés inkább úgy lenne helyes, hogy mit nem, mivel azonban itt nincs hely felsorolni minden terméket, ezért most csak kiemelnénk három tényleg ajánlott eszközt.

Tablet: ASUS Transformer T300CHI

A táblagépek népszerűsége folyamatosan növekszik, az eMAG vásárlóinak ötöde ilyen hordozható készüléket vesz, ráadásul nemtől függetlenül: az eNET tavaly augusztusban végzett kutatásai szerint a női tablet tulajdonosok száma közelít a férfiakéhoz. Ennek megfelelően egy teljesen unisex jellegű modellt ajánlunk, ami multimédiás és szakmai feladatok ellátására egyaránt alkalmas.

Az ASUS Transformer T300CHI egy 2 GHz-es Intel Core M processzorral, 12,5 hüvelykes IPS kijelzővel, valamint 8 GB RAM-mal felszerelve, saját billentyűzetes dokkolóval várja, hogy magunkkal vigyük. A gép ereje a jobb notebookokéval vetekszik, és hála a Windows 8.1 operációs rendszernek, a rajta végzett munka kompatibilis az asztali PC-nk formátumaival is. Ezen felül már szinte apróság, hogy a gép jól néz ki, így sem egy tömött buszon, sem egy luxusszálloda várójában nem kínos az ölünkbe venni. Az ASUS Transformer T300CHI alapáron 299.900 forintba kerül, most viszont 30 ezer forintos akció fejében mindössze 269.900 forintért beszerezhető az eMAG-tól! KATT IDE!

ASUS Transformer T300CHI

Monitor: Acer G-Sync XB280HK

A monitorok piaca épp átalakuláson megy át. Az eddigi csúcs Full HD-t leváltja a 4K-s felbontás, a TN+Film panelekből épített kijelzők pedig szép lassan átadják a helyüket az IPS, OLED, kvantumpontos és egyéb megoldásokat használó képernyőknek. Van azonban egy olyan alkategória, ahol a TN-nek még van értelme, és ahol a sebesség mindenek feletti: a játékosoknak készített monitoroké.

Ebbe a családba tartozik az Acer G-Sync XB280HK is. A gyártó ugyan az idei CES-en már bemutatta az IPS-es G-sync monitorjait, de azok még meglehetősen sokba kerülnek, és tekintve, hogy a G-Sync XB280HK is kiváló képet ad, talán sznobság volna szó nélkül elmenni mellette. Főleg úgy, hogy egy 4K-s G-synces megoldásról van szó, ami azt jelenti, hogy kellően erős Nvidia videokártya használata mellett ez a fajta monitor szó szerint megszűnteti a játékosokat sokszor ma is az őrületbe kergető képtörésrt. A 219.900 forintos Acer szépség most nagyon jó áron, mindössze 194.900 forintért lehet tiéd az eMAG-nál. KATT IDE!

Acer G-Sync XB280HK

Okostelefon: Huawei Ascend Mate 7

Az okostelefonok piaca még a tabletekénél is gyorsabban nő, a világon immár több mint egymilliárd ember birtokol ilyen készüléket. Ez nagyon komoly szám, a teljes emberiség cirka hetede, szóval érhető, hogy miért próbál egyre több cég fejest ugrani ebbe a folyamatosan növekvő, sikeres termékszegmensbe.

A Huawei az utóbbi évek legdinamikusabban fejlődő telefongyártójaként egy ideje már a prémium kategóriában is képviselteti magát, méghozzá olyan remek konstrukciókkal, mint amilyen a Huawei Ascend Mate 7, mely a maga 4G-s modemjével, 16 GB-os belső tárhelyével, hátoldali ujjlenyomat-olvasójával és Full HD felbontású kijelzőjével az egyik legvonzóbb  okostelefon a piacon. Vannak nála talán különlegesebb vagy eredetibb darabok is, ám látva a most akciós, 149.900 forintról lejjebb engedett, 139.900 forintos árát, egyszerűen muszáj vagyunk fejet hajtani a kínai vállalat szakértelme előtt. KATT IDE!

Huawei Ascend Mate 7

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, az eMAG-nál most háztartási eszközök, notebookok, hifik, fényképezőgépek, kamerák és egyéb jóságok várják a gazdáikat, akik a szokottnál kevesebbért vihetik haza őket. MIRE VÁRSZ, IRÁNY AZ EMAG.HU!

(x)