William Cabot bemutatója után egy újabb gameplay-videóval jelentkezett a 2K Games, amelyben megismerkedhetünk Caira Diazzal, a medikus kasztba tartozó tudósnővel. A Shearen portyázó többi vadásszal ellentétben őt nem csak az érdekli, hogy miként lehet a szörnyeket trófeává változtatni, hanem az is, hogy micsodák azok, honnan kerültek elő és mégis mi a céljuk, mármint az emberevésen kívül.

Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

Caira ugyan medikus, az Evolve-ban ez nem jelent kisebb veszélyt a szörnyekre nézve. Merthogy felfegyverkezett egy speckó gránátvetővel, amelynek két tüzelési módja van. Az egyikben napalmmal töltött gránátokat ereget, ezzel igencsak alá tud fűteni a mumusoknak. A másikban gyógyító gránátokat dobálhat társaira és önmagára, értelemszerűen gyógyítás céljából. Szintén egészségjavító hatása van a Healing Burstnek, míg az Acceleration Fielddel begyorsíthatja önmagát és a közelében tartózkodó csapattársait.

Az új, tizenkét perces gameplay-videóban első kézből informálódhatunk Cairáról és képességeiről, amint végigvadássza társaival a The Orbital Drill nevű pályát.