Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, akkor neked szól az Ez történt rovatunk, melyben összefoglaljuk a hét eseményeit: röviden azon apróságokat, amiről a héten nem írtuk, s felsorolva azokat, amikről részletesebben értekeztünk. Jó böngészést és olvasgatást!

PC

Május hetedikén megjelenik az Outlast új DLC-je, mely a „Whistleblower” címet viseli. Ebben Waylon Park szoftvermérnök bőrébe bújhatunk, aki Murkoff és egy másik ember szolgálatában áll, és aki az újságírókat értesítette az alapjáték elején. Waylon heteket töltött el a Mount Massive-ban anélkül, hogy beszélhetett volna fiával vagy feleségével, „hála” a szigorú biztonsági protokolloknak. Ezalatt Waylonban bizalmatlanság ébredt a profitorientált tudósokkal és orvosokkal szemben, akik veszélyes és felelőtlen kísérleteket folytatnak a pácienseiken. Az ő megmentésükre vág kockázatos kalandba Waylon Park -- írja a Red Barrels a DLC-t bejelentő közleményében.

Egy újabb kedvcsináló videó érkezett a jövő héten megjelenő Trials Fusionhöz, mely megmutatja, milyen könnyű lecsúszni a ranglista jobb helyeiről, ha bukunk a motorunkkal.

A Frontier Development bejelentette, hogy az Elite: Dangeroushöz kiadnak egy 100 fontos, úgynevezett prémium béta csomagot, mely a következőket tartalmazza: automatikus hozzáférést az összes bétateszt-fázishoz, a játék digitális, letölthető verzióját a megjelenés után, az összes DLC letöltésének lehetőségét, amint azok megjelennek, és azonnali hozzáférést a single-player harchoz, hogy már a prémium béta előtt elkezdhessük a játékot, és fejleszthessük a Sidewinder képességeit.

Egy újabb videó jelent meg, mely a Bound by Flame harcrendszerét mutatja be.

Az Assassin’s Creed: Unity első részletei majd csak az E3 során derülnek ki, így addig kénytelenek vagyunk pletykákra meg állítólagosan biztos források által elszórt információkra támaszkodni -- most Jesse La Flair került elő, aki azt állítja, hogy dolgozott a játékon, s bizony egy olyan új funkciót látott, ami még eddig egyik játékban sem szerepelt: a falon futást lehetőségét, hasonlóan Perzsia hercegéhez. Kíváncsian várjuk, hogy vajon igaza lesz-e.

A The Crew kreatív direktora, Julian Gerighty elmondta: a játék 1080p felbontásban, 30 fps-sel fog futni Xbox One és PS4 konzolon, s igyekeznek arra törekedni, hogy a PC-s verzió ne különbözzön nagyon a többi kiadáshoz képest.

Íme egy kicsivel több mint 7 perc játékmenet-videó a héten bejelentett Borderlands: The Pre-Sequelből. A játék a sorozat első és második része között helyezkedik el, s Handsome Jack hatalomra kerülésének történetét meséli el a Pandora körül keringő holdat és űrállomást helyszínként használva.

Megjelent a Star Wars: The Old Republic legújabb, 2.7-es frissítése. Ebben a hibajavítás és finomhangolások mellett számos újdonságot találni: jön két új történetszál, az Assault on Tython és a Korriban Incursion, melyek keretében két fontosabb karakterrel, Theron Shannal és Lana Benikóval ismerkedhetünk meg. Ezen felül kapunk egy új Galactic Starfighter Domination pályát, bemutatkozik a Quesh Huttball Pit, az új warzone, valamint a Dread Fortress immáron Nightmare nehézségi szinten is teljesíthető -- illetve hát, meg lehet próbálni...

star-wars-tor-27.jpg

Még nem késő megvenni a Humble Bundle PC and Android 9 csomagot, hiszen két napunk még van, ráadásul a bemutatkozás óta három játékkal bővült a kínálat: megérkezett a The Shivah, a Savant Ascent és a Syder Arcade is.

Ezen felül elindult a heti csomag is, melyet ezúttal PewDiePie állított össze. A pakkban a minimális összegért a Surgeon Simulator 2013, a Guacamelee! Gold Edition és a QWOP jár, de elérve a 6 dollárt miénk a Garry's Mod és a  SpeedRunners is -- és ez még nem minden! A 10 dolláros bónuszkategóriában a Probably Archery foglal helyet, míg 15 dollárért a State of Decay üti a markunkat.

Egyelőre semmi sem lesz a Ruffian Games játékötletéből, a Game of Glensből. Ez egy érdekes, az Angry Birds, a World of Goo és a Minecraft bizonyos elemeit keverő stratégiai játék, de sajnos már a támogatási fázisban megbukott az egész. A Ruffian a Square Enix-féle Collective programban próbálta megszerezni a kellő támogatást, de a játékosok egyszerűen nem voltak kíváncsiak -- nincs azonban minden veszve. A csapat más módokon igyekszik tető alá hozni a Game of Glenst, így lehet, hogy mégsem kell lemondanunk a játékról.

A cikk még nem ért véget, kattints a lapozáshoz!

1 2