A három flashszerű játékot a következő hónapban tölthetjük le Xbox Live-ról, abban az esetben, ha előrendeltük a játék valamilyen verzióját, de ha ezt mégsem tettük volna meg, akkor 800 MS-pontért miénk lehet a három játék. A Keystone, Spinnerbox és a Fortune's Towe segítségével virtuális pénzt nyerhetünk, amit majd a teljes játékban használhatunk fel.

Fable 2 gyűjtői kiadásPeter Molyneux, a játék atyja megnyugtatott mindenkit, hogy senki sem kerül előnybe azzal, ha megszerzi a Fable II Pub Gamest, mert képességeket és varázslatokat nem lehet pénzért venni. Igazán nem kell aggódni, mert képességeket ugyan nem lehet venni, de jobb kardot, páncélt és több életelixírt igen, ezek meg nem igazán számítanak előnynek ugyebár...

Egyáltalán nem ért meglepetésként, hogy lesz gyűjtői kiadása is a Fable 2-nek. A korlátozott példányszámú darabok az alapjátékkal egy időben fognak megjelenni, és 80 dollárt kóstálnak majd.

A dobozban a szokásos extratartalmakat kapjuk tehát, egy bónusz DVD-t, amin megnézhetjük, hogyan készült a játék, és egy hobbe figurát. Továbbá kapunk még valamilyen tárgyat/tárgyakat, amit a játékban használhatunk, és egy időkorlátos Xbox Live Gold előfizetést, plusz a fent említett Fable II Pub Gamest is. Nekem csak az szúrja a szemem, hogy ennél a borítónál jóval különlegesebbet, egyedibbet vártam volna, ha már gyűjtő darabról van szó.

A képek alul a Fable II Pub Gamesből származnak.