Ugyan már javában nyúzhatjuk a Fallout 4-et, néha érdemes visszatekinteni kicsit a múltra, de elég csak a közelire, mondjuk a Fallout: New Vegasra. Ugyanis most ehhez készül egy nem akármilyen rajongói mod. A Fallout: The Frontier egy hatalmas program lesz, ami új szintre is emelheti a szériával kapcsolatos élményeket.

Az új helyszín Portland és környéke, a játéktér 16x16 kilométert ölel fel. De ez a „kisebbik” része a dolognak, mert lesz itt, kérem, járműhasználat, űrállomás alacsony gravitációval, kommandírozható csapat, időjárás, ami hatással lesz a karakterünkre, és persze, az új Vault sem maradhat ki. Természetesen nem kell majd vakon barangolnunk a nagyvilágban, hiszen rengeteg küldetést is kieszelt a Fallout: The Frontier csapata.

Hogy mikor lesz kész, azt nem tudni, de a mod honlapján elhelyezett részletes készültségi jelző alapján kijelenthető, hogy a háromnegyedével már elkészültek eme tehetséges fiúk és lányok, szóval talán nem kell majd annyit várni rá, mint teszem azt a Black Mesa befejezésére.