A Far Cry 4 megjelenésével egy időben lehetőségünk lesz megvásárolni a Season Pass csomagot, amiben 30 dollárért cserében extra missziók egész sorát kapjuk meg, köztük egy olyat is, amiben jetikkel kell viaskodnunk.

A Far Cry 4 Season Pass tartalma:

  • The Syringe -- egyedül, vagy a kooperatív módra elkísérő partnerünkkel egy ritka és nagyon hatásos anyag receptjét kell megvédenünk Pagan Min seregétől, hogy nehogy a lázadókon használja. Ez a megjelenés napjától elérhető azok számára, akik megvették a Season Passt.
  • Escape from Durgesh Prison -- Ajay és Hurk Yuma börtönébe került, ahol hőseinket megkínozták. Társaddal az a feladatod, hogy szökj meg és éld túl Kyrat viszontagságait.
  • Hurk Deluxe Pack -- Öt küldetés Hurk oldalán, amiket egyedül vagy kooperatív módban is teljesíthetünk. A csomagban új fegyverek is várnak, köztük Hurk szigonypuskája.
  • Overrun -- PvP multiplayer játékmód, amiben az a feladatunk, hogy a térkép különböző pontjait az irányításunk alá vonjunk, illetve megvédjük ezeket a rivális csapattól.
  • Valley of the Yetis -- Ajay helikoptere lezuhant a kegyetlen Himaláján. Fedezd fel ezt a jeges világot, készíts szerszámokat, hogy fejleszthesd a táborodat, s védd magad az éjszaka leple alatt támadó őrült szektától -- de ez még nem minden, a legsötétebb barlangokban ugyanis jetik is várnak rád. 

A Far Cry 4 Season Pass PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 és PS3 platformra is elérhető lesz, tehát senki sem marad ki.

far-cry4-season-pass.jpg